Mihotavý lustr od Jonathan Adler

Tagy:  lustr, světlo, osvětlení, závěsné osvětlení, lampa, interiérové osvětlení, moderní osvětlení

Sponzorované odkazy:

Mihotavý lustr od Jonathan Adler

Osvětlení je všeobecně považováno za standardní vybavení každé domácnosti, patří k nezbytným doplňkům, bez nichž se dnes obejde jen málokdo.

Není osvětlení, jako osvětlení – standardní typy osvětlení jsou dnes vystřídány za luxusní a excelentní kousky, které se stávají designovou doménou interiéru. Osvětlení jednoznačně přebírá funkci luxusu a požadavky zákazníků na design, funkčnost a kvalitu jsou hodně vysoké.

Unikátním designem disponuje kolekce světel Jonathana Adlera, jenž vytvořil sérii jednoduchých, elegantních a krásných závěsných lamp. 60 wattová žárovka je umístěna v leštěném niklovém stínítku nebo ve stínítku z vysoce leštěné patiny či bronzu.

Stínítko je vyrobeno z drobných čtverečků, pevně navzájem pospojovaných, jež vytváří úžasný dekorační obraz. Styl upořádání/ sestavení obrazců stínítka nabízí mihotavé světlo, prostupující skrz otvory a přinášející do interiéru úžasnou hru stínů a světel.

Krása a netradiční pojetí závěsného osvětlení se cení, lustr lze zakoupit v internetovém obchodě zhruba za 250 amerických dolarů.

světelné efekty souhry stínů a světelsvětelné efekty souhry stínů a světel

zdroj: http://www.jonathanadler.com

Článek Mihotavý lustr od Jonathan Adler byl publikován 13. ledna 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...