Designové osvětlení jedině od Catariny Larsson

Tagy:  světlo, osvětlení, lustr, interiér, interiérové osvětlení, lampa, závěsný lustr, design, designován lampa

Sponzorované odkazy:

Designové osvětlení jedině od Catariny Larsson

Současné designové trendy se ve světě osvětlení ubírají směrem exkluzivity a originálního provedení. Vítězí třpyt a vysoký lesk, netradiční materiály a kombinace, drobné doplňky a neotřelé barvy.

Při výběru osvětlení pro stávající interiér jsou rozhodující především detaily, špatně vybrané osvětlení dokáže prostor utlumit. Naopak dobře vybrané světlo prostor rozjasní, rozzáří a dodá mu na eleganci.

Dokonalým řešením každého moderního interiéru jsou bezpochyby světla od švédské designérky Catariny Larsson. V jejich modelech se odráží jednoduchost kombinovaná s detailním tvořením, elegance kombinovaná se stylem a decentnost s exkluzivitou.

Oblíbenou metodou této návrhářky je vrstvení, díky čemuž vznikají přenádherné světelné variace. Vzájemné překrývání jednotlivých vrstev dokáže při rozsvícení vytvořit kouzelnou stínohru, světlo se rozloží do různých pozic. Světelný zdroj působí jako vodopád drobných kvítků, které spadají ze stropu na podlahu.

Kolekce světel zahrnuje rozmanité série, jejich společným jmenovatelem je decentnost, elegance a romantičnost. Stylově působí osvětlení, tzv. motanice z propletených drátků, které v celkové podobě ztvárňují květinové obrazce.

Květiny kolekci osvětlení dominují, z unikátní světelné řady můžeme jmenovat lustr s převislými kvítky, volně se pohybující v prostoru. K dalším elegantním kouskům patří červený lustr, který ve své podstatě připomíná sukýnku tvořenou stonky s listím.

souhra lístečkůsouhra lístečků
květinový vodopádkvětinový vodopád
květinová abstrakcekvětinová abstrakce
exkluzivita v detailuexkluzivita v detailu

zdroj: http://www.larssonunited.com

Článek Designové osvětlení jedině od Catariny Larsson byl publikován 4. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...