Lustr, jako originální prvek interiéru

Tagy:  světlo, osvětlení, lustr, interiér, interiérové osvětlení, závěsné světlo, závěsné osvětlení, závěsný lustr, moderní lustr

Sponzorované odkazy:

Lustr, jako originální prvek interiéru

Osvětlení ve vašem interiéru patří k nejdůležitějším požadavkům na plnohodnotné bydlení. Intenzit světla ovlivňuje psychiku člověka, pokud je osvětlení slabé, může vyvolat stresující až depresivní chování.

Při výběru osvětlení je nutné zohlednit především jeho výkonnost, funkčnost a také stylové zařazení v kombinaci snoubení s daným interiérem. Lustr by měl odrážet především váš osobní styl života, styl domova a vaše potřeby.

Na druhou stranu je však nutné zdůraznit, že většina z nás vybírá očima, a tak není divu, že před výkonem dá přednost designu. Lustry si od svého počátku ušly již dlouhou cestu, jejich technické parametry se zdokonalily a design přetvořil doslova k naší fantazii.

Díky široké nabídce lustrů můžeme vybírat modely netradiční, zajímavé, velkolepé, jenž nám přemění interiér v nepoznaný. Na trhu se objevují lustry atypické, z různě zajímavých materiálů, které někdy až přesahují hranice světa osvětlení.

K aktuálním trendům patří lustry vzdušné, jednoduché, vznešené a minimalisticky jednoduché. Při výběru můžeme udržet tradiční pohled na minulost nebo vycházet z nových designových trendů. Ať už se rozhodneme jakkoliv, mějme na paměti, že lustr nám má poskytnout především světlo.

plnohodnotné osvětlení je základem domovaplnohodnotné osvětlení je základem domova

zdroj: http://freshome.com/…-dining-area

Článek Lustr, jako originální prvek interiéru byl publikován 29. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...