Lustr z gumových medvídků

Tagy:  Lustr, osvětlení, atypické osvětlení, světlo, gumový medvídek, gumoví medvídci, Gummi Bears Chandelier, Kevin Champeny, Jellio, acrylic gummi bear

Sponzorované odkazy:

Lustr z gumových medvídků

Svítidla patří k nezbytným a nepostradatelným interiérovým doplňkům, bez nich by nemohl plnohodnotně fungovat chod domácnosti. Kvalita a intenzita osvětlení mají vliv na naše zdraví, špatná intenzita osvětlení působí negativně na naši psychiku.

Designéři osvětlení se snaží o to, aby nabídka lustrů byla nejen rozmanitá, ale i atypická až extravagantní. Designér Kevin Champeny uvedl na trh lustr, který se skládá z přibližně 5 000 kusů „gumových“ medvídků. Ve skutečnosti jsou medvídci vyrobeny z akrylátu, avšak opticky jsou od těch gumových téměř k nerozeznání.

Lustr velmi dobře vynikne především v dětských pokojíčcích, ale unikátním uměleckým dojmem bude působit i v obývacím pokoji. Každý lustr je jedinečným dílem, jelikož designové zpracování a volba barev v pořadí bude u každého kusu trochu jiná, odlišná.

Lustr „Gummi Bears“ působí sladce, doslova k nakousnutí a je navržen tak, aby v každém z nás vzbudil minimálně úsměv na tváři. Lustr v sobě odráží dokonalou techniku zpracování v kombinaci s kvalitou a originálním, tvůrčím a kreativním provedení. O velkoleposti díla svědčí nejen design, ale také hmotnost, jelikož lustr váží úctyhodných 50 kilogramů.

lustr téměř z 5 000 medvídkůlustr téměř z 5 000 medvídků
bláznivé, sladké i kreativníbláznivé, sladké i kreativní

zdroj: http://www.thedesignblog.org/…-gummi-bears

Článek Lustr z gumových medvídků byl publikován 25. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...