Houpací křesla – pohodlný doplněk do každé místnosti

Tagy:  Houpací křeslo, nábytek, dřevo, obývací pokoj, doplněk

Sponzorované odkazy:

Houpací křesla – pohodlný doplněk do každé místnosti

Houpací křesla jsou záležitostí desítek let, již naše babičky, prababičky a dokonce praprababičky své obývací pokoje zvelebovaly tímto doplňkem, jenž uklidňuje mysl a vede ke kýženému odpočinku. Výhodou houpacích křesel je, že jich v dnešní moderní době existuje široká škála a vybrat si tak můžete nejenom z nepřeberných barevných kombinací, ale také dle vašeho stylu a vkusu, do kterého máte laděný obývací pokoj. Naprostou novinkou jsou také houpací křesla venkovní, která se hodí do jakékoliv zahrady či útulné terasy.

Barevné kombinace

Pokud jste vlastníky moderního vkusu a svůj obývací pokoj či pracovnu jste si zařídili podle posledních ,,výstřelků“, jistě nepohrdnete jednoduchým houpacím křeslem ze světlého dřeva a barevného polstrování. Zvolit můžete barvy jako je červená, oranžová, vyzývavá žlutá a nebo jemná modrá. Vás obývací pokoj rázem prokoukne a dodá místnosti šmrnc a švih.

Jednoduché, avšak zajímavě barevné křeslo, autor: dominusJednoduché, avšak zajímavě barevné křeslo, autor: dominus

Budoucnost

Kdo by ještě před několika lety pomyslel ne to, že designéři rozproudí svou fantazii natolik, že vytvoří natolik unikátní a doslova umělecká díla, která jsou opravdovou pastvou pro okolo a přitom jsou neuvěřitelně pohodlná a účelná. Jestli se hrdě řadíte k milovníkům abstrakce a neotřelosti, toto futuristické křeslo je tím pravým doplňkem pro vás a váš domov.

Futuristické houpací křeslo, autor: FTTRFuturistické houpací křeslo, autor: FTTR

Retro

Jistě si vzpomínáte na houpací křesla našich prarodičů, ve kterých nás jemně kolébali ke spánku a broukali nám písničku na dobrou noc. Toužíte-li po tomto kroku do minulosti, bez problémů si pořiďte masivní houpací křeslo s potahem přírodních barev béžové, hnědé a nebo okrové.

Retro křeslo jako u babičky, autor: spengasRetro křeslo jako u babičky, autor: spengas

Na stropě

Doslova na stropě se ocitnete, pokud si pořídíte závěsné houpací křeslo. Jeho výhoda je v pohodlnosti, kterou poskytuje a neotřelosti, díky svému zvláštnímu designu. Negativum tohoto typu křesla je prostor, který vyplní. Závěsné houpací křeslo si proto kupte v případě, že vlastníte obývací pokoj či jinou místnost, kam chcete předmět umístit, která dominuje větším prostorem, jenž se nebojíte zaplnit.

Závěsné houpací křeslo, autor: FTTRZávěsné houpací křeslo, autor: FTTR

Exteriér

Máte poněkud fádní zahradu a rádi byste ji zvelebily k obrazu svému? K tomu vám jistě dopomůže houpací křeslo, určené pro venkovní účely. Vybrat si lze od světlého přírodního dřeva až po tmavě dubové masivní konstrukce.

Houpací křeslo venkovní, autor: štěpiHoupací křeslo venkovní, autor: štěpi

Článek Houpací křesla – pohodlný doplněk do každé místnosti byl publikován 11. ledna 2012 v 12.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...