Křeslo Silk

Tagy:  křeslo, křesla, hedvábí, nitě, nitky, dřevěné křeslo, hedvábné křeslo, nábytek, interiérový nábytek, sedací nábytek, design, designový nábytek, designové křeslo

Sponzorované odkazy:

Křeslo Silk

Spojením designu, umění a funkčnosti mohou vzniknout neskutečně krásná díla, která se stávají velkou cenností. Dokonalý tvar, neobvyklé pojetí, luxusní vzhled a ojedinělost jsou ceněny natolik, že si jejich přítomnost může užít jen hrstka vyvolených.

Společnost Alvi Design uvedla na trh luxusní křeslo, prezentované pod názvem Silkchair. Výjimečnost křesla je dána především luxusním materiálovým zpracování a výjimečným designem, které estetiku povznáší na umění.

K výrobě křesla Silk je použito nejkvalitnější a nejjemnější hedvábí, FSC certifikované dubu, jenž se používá k výrobě kostry křesla. Dřevěná konstrukce křesla Silk je vypletena pouze hedvábnými vlákny, které tvoří nosnou část.

Na první pohled může křeslo připomínat harfu, vytváří stav beztíže a působí velmi křehce. Pevnost, kvalitu a stabilitu však není možno podceňovat, křeslo unese stejnou zátěž jako jeho konkurenti.

Křeslo disponuje následujícími rozměry: výškou 100 cm, šířkou 65 cm a délkou 80 cm. Jeho přítomnost ocení především prostorné a prosvětlené interiéry, s vlastním vyhraněným vkusem, disponující nadčasovým stylem.

velká sílá slabých nitekvelká sílá slabých nitek

zdroj: http://alvidesign.se

Článek Křeslo Silk byl publikován 17. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...