Transparentní křeslo Pasha

Tagy:  křeslo, nábytek, sedací nábytek, interiérový nábytek, relaxační křeslo, židle, odpočinkové lřeslo, transparentní křeslo, čiré křeslo, čirost, čiré, transparentní, průhledné

Sponzorované odkazy:

Transparentní křeslo Pasha

Kreativní vyžití ve světě nábytku nezná hranic, a tak můžeme obdivovat atypicky řešené modely, které potěší nejen naše oko, ale také interiér. Designový nábytek je však věcí exkluzivně řešeného prostoru, tudíž jeho přítomnost v jakémkoliv prostředí není vhodná.

Ovšem v případě transparentního křesla Pasha se jedná o naprostou a ojedinělou výjimku. Design v podobě atypického stylu napovídá o tom, že ať už křeslo použijeme kdekoli, všude bude hrát prim.

Transparentní křeslo Pasha ze společnosti Pdrali disponuje vysokou dávkou elegance a vkusnosti. Autoři křesla, Marco Pocci a Claudio Dondoli, vsadili na dokonalou syntézu tradice a inovace.

Křeslo Pasha je vyrobeno z polykarbonátu a k dostání je v několika různých verzích. Nejzajímavějším typem je však průhledný model křesla, jenž dokáže vyniknout v každém interiéru. Čirost se dokonale snoubí s prostorem, tmavé místnosti prosvětluje a světlé naopak opticky ještě více zvětšuje.

Dokonalost křesla spočívá také v jeho univerzálnosti, je vhodné jene do interiéru, ale výborně vynikne i v exteriéru. Sedací část nabízí skvělý uživatelský komfort a atraktivitu umocňuje čalouněný polštář, který změkčuje posezení.

Křeslo je dostupné v těchto barevných provedeních: bílá, černá a transparentní.

decentní pojetí křesladecentní pojetí křesla
křeslo Pasha i v jiném barevném pojetíkřeslo Pasha i v jiném barevném pojetí

zdroj: http://www.pedrali.it

Článek Transparentní křeslo Pasha byl publikován 2. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...