Designový stojan na čerstvé bylinky

Tagy:  byliny, bylinky, kuchyň, kuchyně, kuchyňští pomocníci, pomocníci do kuchyně, na bylinky, bylinky v kuchyni, skladování bylinek

Sponzorované odkazy:

Designový stojan na čerstvé bylinky

Čerstvé bylinky se v našich kuchyní začínají objevovat velmi často, což je dáno především stylem zdravého životní stylu a čerstvých surovin, používaných při vaření.

Praktickým pomocníkem na čerstvé, natrhané bylinky je elegantní stojan, který organizuje a udržuje bylinky pohromadě a v čerstvém stavu. Stojan disponuje i místem určeným pro uložení nůžek na bylinky, tudíž máme vše „po ruce“. Bylinky si tak můžeme nastříhat přímo na jídlo, v rámci stolování a konzumace potravin.

Autorem stojánku je Jakob Heiberg, jenž se ve své tvorbě zaměřuje především na funkčnost spojenou s užitečností. Zároveň však staví do popředí stránku estetického designu, apelující na prvky minimalistického provedení.

Díky svěžímu designovému provedení, je možno umístit stojánek přímo na stůl, jako funkční a dekorační předmět. Stojánek tak zaručuje udržení pořádku, což usnadňuje každodenní používání. Dno stojánku je volné, tudíž přebytečná voda skapává do spodního pohárku a bylinky tak zůstávají krásně svěží.

Co se materiálového provedení týče, věřte – nevěřte, stojánek je vyrobený z vysoce kvalitního a odolného plastu. Výška stojánku je 16 cm, jednotlivé dílce lze mýt v myčce na nádobí.

praktický i designovýpraktický i designový

zdroj: http://spottedbynormanncopenhagen.com

Článek Designový stojan na čerstvé bylinky byl publikován 20. prosince 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...