Lávové lampy hýří barvami

Tagy:  láva, vosk, svítidlo, barvy, lampa, lampička

Sponzorované odkazy:

Lávové lampy hýří barvami

Lávové lampy poskytnou v interiéru nejen příjemné osvětlení, jsou sami o sobě také skvělým doplňkem. Lávové lampy mohou být v nejrůznějším provedení a barevně je tak lze bez problému sladit s interiérem.

Lampy, které jsou potěšením pro oči

Lávové lampy bychom dokázali sledovat hodiny. Obsahují nádobu naplněnou tekutinou a průsvitným tekutým voskem, který se taví a stoupá nádobou vzhůru, kde se ochladí a opět klesá ke dnu. Vosk se navíc všelijak formuje, do různě velkých bublin. Nejen děti se na bublinky rády dívají. Lávová lampa vypadá v interiéru skvěle a hodí se jak do ložnice, tak i pracovny či obývacího pokoje. Lávová lampa může být také nádherným dárkem, který darovaný ocení.

V jednoduchosti je krásaV jednoduchosti je krása

Hra barev

Lávové lampy perfektně rozehrají hru barev. Tekutina i vosk spolu nádherně ladí a dělají v interiéru dojem. Růžová, modrá i oranžová vypadá skvěle. Stačí si vybrat barvu a lampu umístit do interiéru. Pokaždé, když ji zapneme vykouzlíme nádhernou dekoraci, která na sebe strhne pozornost. Jemné světlo, které lávová lampa poskytuje je velice příjemné a pastelové barvy působí pozitivně na naši psychiku.

Není jedna jako druhá

U lávových lamp je skutečně z čeho si vybírat. Samotné tělo lampy může být stříbrné, černé, ale i barevné, jak to vidíme u řady překrásných výrazných lávových lamp. Různou barvu může mít tekutina uvnitř lávové lampy i vosk. Obvykle má vosk o několik odstínu světlejší barvu než tekutina, setkáme se však i s průsvitnou tekutinou a výrazně barevným voskem či s voskem, který má zcela jinou barvu než tekutina. Je jen na nás, kterou si vybereme.

Různé barevné kombinaceRůzné barevné kombinace

Zajímavé kousky, do originálního interiéru

Nejsou vždy jen klasické barevné lávové lampy, setkáme se také s nejrůznějšími provedeními vnějšku lampy. Lávové lampy vypadající jako raketoplán se hodí nejen do dětského pokoje. Narazíme také na originální lampy s nejrůznější tématikou, ať je to prezident, smrtka či oblíbený Halloween.

Crazy lávové lampyCrazy lávové lampy

Zajímavou tématikou je také Bob Marley. Lampy zdobí jeho podobizna a jejich provedení je v typických barvách: v zelené, červené a žluté. Kromě obrázku na těle lampy může být také celý její spodek v netradičním provedení, jako tomu u lamp s Bobem Marleyem je. Kdo by si lávové lampy natolik zamiloval, že by je začal sbírat, jistě by ho unikáty a originální kousky velmi zajímaly.

Lávové lampy tematicky laděné, tentokrát pro milovníky Boba MarleyhoLávové lampy tematicky laděné, tentokrát pro milovníky Boba Marleyho

Článek Lávové lampy hýří barvami byl publikován 10. října 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...