Luxusní, 70 cm, plynové varné desky

Tagy:  deska, varná deska, plyn, plynový vařič, hořák, plynová varná deska, plynová deska, deska na vaření, vaření, plynový vařič

Sponzorované odkazy:

Luxusní, 70 cm, plynové varné desky

Úskalím vkusně a moderně zařízených kuchyní zpravidla bývají varné plynové desky. Ačkoli jsou dnes již plynové varné desky nahrazovány indukčními nebo sklo keramickými, řada majitelů upřednostňuje plynové, a to především pro jejich nenahraditelné vlastnosti.

Italská společnost Elleci, zaměřující na výrobu kvalitních, odolných a přitažlivých pečících trub, varných desek, digestoře a kuchyňských dřezů, představuje plynovou varnou deskou o gigantickém rozměru 70 cm.

K přednostem plynové desky od Elleci nepatří jen komfortní velikost, nýbrž i designové a funkční vlastnosti. Všechny varné desky jsou vybaveny hořáky Triple Crown, které dokonale a rovnoměrně rozloží oheň/teplo.

Nabídka varných desek je rozmanitá, vybírat můžeme z několika barevných provedeních: černá, titan, chrom nebo elegantní bílá. Elleci 70 je kolekce plynových varných desek o počtu pěti hořáků, které jsou rozmístěny tak, aby v případě potřeby mohly být na všech hořácích umístěny velké pánve a navzájem si nepřekážely.

Varné desky o této nadstandardní velikosti jsou vhodné zejména do domácností, kde se hodně a často vaří.

pohodlné a komfortní vařenípohodlné a komfortní vaření

zdroj: http://www.elleci.com

Článek Luxusní, 70 cm, plynové varné desky byl publikován 22. listopadu 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...