Elektronický květináč na kytky i bylinky

Tagy:  květník, květináč, obal na květiny, elektronika, rostliny, kytky, květiny, byliny, bylinky, doplňky, dekorace, elektronický květináč

Sponzorované odkazy:

Elektronický květináč na kytky i bylinky

Bylinková nebo květinová zahrada je velkým přáním především těch, kteří nevlastní zahradu, ale milují živé rostliny nebo si chtějí vypěstovat svoje bylinky.

Interiérová miniaturní zahrada je taktéž požehnáním pro všechny, kteří by rádi svůj domov zkrášlily květinami, ale jejich pěstitelský výkon jim to nedovoluje. Interiérové zahrady Click & Grow nevyžadují ani zalévání, ani hnojení ba dokonce nevyžadují vůbec žádnou péči.

Miniaturní zahrady Click & Grow přinášejí inovativní způsob v oblasti péče o rostliny. Uvnitř designově pojaté květinové nádoby se skrývá vyspělá technologie, která dokáže přesně dávkovat potřebné množství zálivky, rostlině dodává hnojivo a provzdušnění. O vše se postarají senzory prostřednictvím mikroprocesoru a speciálního softwaru ukrytého v květináči.

V magickém květináči lze pěstovat tuzemské i exotické rostliny, sukulentní rostliny, kaktusy ba dokonce zahradní růže. Květináč Click & Grow je velmi často používán k pěstování bylinek, jenž si můžeme natrhat vždy čerstvé a přímo z pohodlí jídelní židle.

v elektronickém květináči můžeme pěstovat jakékoli rostlinyv elektronickém květináči můžeme pěstovat jakékoli rostliny

zdroj: http://freshome.com

Článek Elektronický květináč na kytky i bylinky byl publikován 11. října 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...