Květináč s nápovědou

Tagy:  květník, květináč, obal na květiny, kytky, květiny, pokojové květiny, veverka, inteligentní květináč, design, moderní, dekorace květin

Sponzorované odkazy:

Květináč s nápovědou

Umělá inteligence se pomalu, ale jistě začíná integrovat i do interiérových doplňků a dekorací. Jasným příkladem je květináč, který nás zábavnou formou upozorní na přebytek nebo nedostatek vody.

Společnost Qualy Design uvedla na trh květináč – obal na květináč, který nás dokáže upozornit na to, když květina potřebuje zalít.

Designový květináč disponuje zásobníkem na vodu, který dokáže napájet květinu až po dobu tří dnů. Uvnitř zásobníku je umístěna veverka, která nás legrační formou upozorní na to, že květina potřebuje doplnit vodu.

Veverka však upozorní i v opačném případě, tedy tehdy, když je zásobník plný a květina přelitá. Voda tlačí veverku směrem nahoru, která vykoukne z jeskyně a nás tak upozorní na to, že je zásobník plný.

Díky této regulaci si můžeme být jisti, že rostlina dostává jen tolik vody, kolik skutečně potřebuje. Veverka stimuluje množství vody, květina nikdy nebude trpět žízní, ani nebude přelitá.

Kolekce květináčů LOG je k dispozici v různých barevných provedení, nabídka zahrnuje květináče jednobarevné i vícebarevné. Každý květináč je ve dvoubarevném provedení, různé barvy pro vnitřek v vnějšek, v zachování moderní barevné harmonii.

vše je v pořádku – veverka spívše je v pořádku – veverka spí
mix barevmix barev

zdroj: http://www.connox.com

Článek Květináč s nápovědou byl publikován 30. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...