Květináče od Jardin Chic

Tagy:  květník, květináč, pelíšek, domácí mazlíčci, pes, kočka, potřeby pro psy, potřeby pro kočky, pelíšek pro kočky, pelíšek pro psy, pelíšek pro domácí mazlíčky, nábytek, interiérový nábytek, stojan na květiny, kytky, pokojové rostliny

Sponzorované odkazy:

Květináče od Jardin Chic

Multifunkční interiérové dekorace a doplňky si čím dál, tím častěji, získávají vysokou oblibu a jejich integrace do našich domů neuvěřitelně ros­te.

Multifunkční pojetí může mít mnoho podob, variant praktičnosti a designu, a to v různých mírách snoubení.

Zdárným příkladem toho, jak dokonale využít multifunkčnost ku prospěchu designu, je moderní květináč, který zároveň slouží jako domeček pro domácí mazlíčky. Kreativní domov pro mazlíčky je oživen rostlinami, které pokrývají střechu.

Domečky nebo moderní květináče jsou vyrobeny z vysoce odolného plastu, jsou určeny pro interiérové i exteriérové využití. Plantážníky se vyrábějí ve Francii, zakoupit je lze prostřednictvím eshopu u společnosti Jardin Chic.

Vysoce komfortní pelíšek pro domácí mazlíčky se živou střechou nabízí opravdu unikátní řešení, jak dodat interiéru elegantní a moderní vzhled. Domeček je vhodný zejména pro kočky a menší plemena psů.

Nabídka zahrnuje plantážníky v hnědé a bílé (krémové) barvě, k dostání jsou za cca 450 amerických dolarů. Jejich cena není zrovna tou nejnižší, ovšem do originálního řešení interiéru se musí investovat.

květináč kombinovaný s domečkem pro domácí mazlíčkykvětináč kombinovaný s domečkem pro domácí mazlíčky
uplatnění i pro menší plemena psůuplatnění i pro menší plemena psů
v barvě krémové nebo hnědév barvě krémové nebo hnědé

zdroj: http://www.shelterness.com

Článek Květináče od Jardin Chic byl publikován 1. května 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...