Stylový nábytek: PATCH CABINET

Tagy:  kabinet, komoda, skříň, skříňka, stolek, televizní stolek, televizní stůl, stůl, nábytek, interiérový nábytek, televizní nábytek, skříňka na televizi

Sponzorované odkazy:

Stylový nábytek: PATCH CABINET

Nízký nábytek je v současných, moderně pojatých interiérech, velmi žádaný. Není divu. Nízký nábytek působí velmi vzdušně, lehce a decentně, místnost může dýchat a opticky působí prostorněji.

Komoda/kabinet PATCH představuje kombinaci kvalitních materiálů a tvarů, vtěsnané do moderní podoby. Průmyslový materiál v kombinaci s MDF lakovanou deskou působí stylově a trendy. Děrované plechy, použity jako výplně nábytku, jsou transformovány do jednotlivých tabulek MDF desek. Díky této podobě působí kabinet jednoduše a racionalisticky, přináší podobu nesčetně krásných vzorů.

Děrovaný plech také nabízí technické výhody, které spočívají především se zapnutím elektrotechniky, a to i přes zavřená dvířka. Infračervené signály procházejí přes děrované výplně a dokáží tak spustit DVD přehrávače, stereo systém či jinou elektrotechniku ukrytou uvnitř.

Zadní část kabinetu je vybavena otvory, které jsou určeny k prostrčení kabelů elektrotechniky, bez nutnosti vrtání či výřezů. Kabinety jsou dostupné v různých úpravách a barevných kombinací, v rozměru 180 × 47 × 60 cm.

stylové provedení s jistou dávkou funkčnostistylové provedení s jistou dávkou funkčnosti

zdroj: http://www.casamania.it

Článek Stylový nábytek: PATCH CABINET byl publikován 9. října 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...