WBLamp kombinuje křehkou krásu s ženskými rysy

Tagy:  lampa, lampička, žena, tělo, ženské tělo, svítidlo, osvětlení, stojací lampa, lampa na stůl, stolní lampa, stolní lampička, design, designové osvětlení, svítidlo, s vítidla

Sponzorované odkazy:

WBLamp kombinuje křehkou krásu s ženskými rysy

WB lampy jsou skutečným uměleckým dílem, jež exkluzivně doplní stylový interiér a nabídne i užitkovou hodnotu. Mírně zvlněné ženské křivky zdobí krásu lampy, a to v podobě noblesně tvarovaného ženského těla, jeř ztvárňuje nosnou konstrukci svítidla.

Tělo lampy je vytvořeno z mozaikových částic, kterými proudí světlo ven a vytváří tak úžasnou světelnou iluzi. Mozaikové dílce jsou vybaveny čipy, které odrážejí světelné obrysy, tvarují postavu prostřednictvím různých barevných efektů a světel. Některé mozaikové kousíčky jsou zcela transparentní, tudíž jimi proniká světlo a vznikají stíny nad jdoucí postavou.

Lampa není příliš velká, disponuje rozměry 120 × 60 a 210 cm, tudíž ji lze umístit kamkoli do prostoru i na nábytek. Velmi dobře vynikne volně postavena kdekoli v prostoru, postavit ji lze na nábytek, především konferenční stolek či komodu.

Úžasná kolekce měnících se lamp v podobě ženského těla představuje křišťálově čistou krásu barevného skla v té nejkrásnější podobě. Díky tomuto osvětlení můžeme vnést do interiéru alespoň špetku umění, v podobě sochařského díla s přidanou hodnotou.

fascinující design, překvapivý užitekfascinující design, překvapivý užitek

zdroj: http://www.hometone.com

Článek WBLamp kombinuje křehkou krásu s ženskými rysy byl publikován 27. září 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...