Police nebo stolice: aneb multifunkční nábytek

Tagy:  stolice, stolička, nábytek, knihovna, skříň, skříňka, interiér, interiérový nábytek, židle, židlička, nábytek do interiéru, sedací nábytek, uložení, úložný prostor

Sponzorované odkazy:

Police nebo stolice: aneb multifunkční nábytek

O tom, že multifunkční nábytek přináší do interiéru řadu výhod, není dnes již žádných pochyb. A tak tedy není divu, že čím dál, tím více se na trhu objevují nábytkové sestavy, které lze využívat k vícero účelům.

Noon Studio uvedlo na trh ocelovou stoličku, která nabízí všestranné a plně funkční využití. Stolička je vyrobena z oceli v kombinaci s masivním dřevem – dubem, jež dohromady vytvářejí pevné a stabilní řešení pro nábytek. Koncepce stoličky vychází ze spojení dvou jednoduchých materiálů, které jí propůjčují moderní prvek , stabilitu, sílu, dokonalý design a kvalitu provedení.

Ocelová konstrukce zobrazuje myšlenku silného charakteru, dřevo její podobu o trochu změkčuje a vytváří fascinující a moderní pohled na nábytek. Stoličku lze jednoduše přeměnit v úložný prostor, a to do podoby univerzálního skladovacího systému. Spojením několika kusů vytvoříme modulární policový systém, sloužící k ukládání různých předmětů.

Rozměry jednoho kusu multifunkčního nábytku jsou 35 × 35 × 35 cm, ideální rozměry sloužící především k vrstvení a vytvoření moderní knihovny, rozdělovací stěny nebo dekoračního předmětu.

všestraně využitelný nábytekvšestraně využitelný nábytek
někdy policeněkdy police
jindy stoličkajindy stolička

zdroj: http://noon-studio.com

Článek Police nebo stolice: aneb multifunkční nábytek byl publikován 23. září 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...