Zábavné, originální i praktické: závěsné háčky

Tagy:  věšák, štětec, věšáček, věšáčky, předsíň, štětce, závěsný, závěs, dekorace, doplňky, háček, háčky,

Sponzorované odkazy:

Zábavné, originální i praktické: závěsné háčky

Pokud hledáte netradiční způsob, kterým byste mohli ozvláštnit svůj interiér, tak právě pro vás přichází řešení v podobě kreativních háčků.

Háček na zeď, v netradiční podobě malířských štětců, to je nejnovější kolekce od společnosti Creative Powerhouse, designéra Dominica Wilcoxe. Jeho myšlenka, vytvořit netradiční užitečný předmět, vznikla náhodou: během nákupů a vzpomínce na dětství. Téměř každý z nás si vzpomene na to, co se stane, když zapomeneme vymýt použitý štětec – samozřejmě, že ztvrdne.

Věšák v podobě štětce vypadá velmi zajímavě, působí originálně, hravě a především realisticky. Štětce – věšáky je možno použít nejen jako zajímavou dekorace, ale především jako praktického pomocníka, který nesmí chybět v žádné domácnosti. Drobné věšáky lze zavěsit kamkoli na stěnu, díky svým rozměrům je lze umístit kdekoli, nikde nepřekáží a všude se vejdou.

Ačkoli na první pohled působí velmi křehce, opak je pravdou. Věšáky v podobě štětců unesou i vyšší zátěž, lze tedy na ně zavěsit i oblečení. Vtipné věšáky jsou oživením zpravidla nudných předsíní, díky kterým se prostor rázem promění v zábavný a kreativní.

zdroj: http://freshome.com

zábavná proměna každé nudné předsínězábavná proměna každé nudné předsíně

věšák, štětec, věšáček, věšáčky, předsíň, štětce, závěsný, závěs, dekorace, doplňky, háček, háčky,

Článek Zábavné, originální i praktické: závěsné háčky byl publikován 19. září 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...