Zrcadlo s úložnými prostory

Tagy:  zrcadlo, nábytek, koupelnový nábytek, zrcadlo do koupelny, koupelnové zrcadlo, skříňka, zrcadlová skříňka

Sponzorované odkazy:

Zrcadlo s úložnými prostory

Multifunkční nábytek je žádaný nejen v domácnostech s minimálním obytným prostorem, nýbrž i v domech, kde je místa více než dostatek. Multifunkční nábytek si jednoduše získal velkou oblibu, která pramení především z jednoduchos­ti užití.

Les M Design Studio, v čele s návrháři Céline Merhand a Anais Morel, uvedli na trh fascinující zrcadlo s maximálnímu úložnými prostory. Zrcadlo s názvem „Precious“, v překladu znamenající „vzácné“, vypovídá o designové objektivitě spojující estetickou a praktickou/užit­kovou stránku.

Zrcadlo Precious nabízí úložné prostory pro šperky, kosmetické drobnosti či módní doplňky. Dokonalým bodem je výsuvný panel s háčky na zavěšení šperků či jiných drobností. Dostatečné úložné prostory jsou v podobě výsuvných šuplíčků, které jsou k dostání v různých barevných provedeních.

K výrobě zrcadla je použito kvalitní dřevo, rozměry jsou 50 × 40 × 10 cm (zavřené), 50 × 80 × 10 cm (otevřené). Multifunkční zrcadlo je vhodné pro všechny moderní koupelny, ve kterých potřebujeme mít určité věci stále „při ruce“.

multifunkční řešení koupelnových zrcadelmultifunkční řešení koupelnových zrcadel

zdroj: http://www.lesm-designstudio.com

Článek Zrcadlo s úložnými prostory byl publikován 15. září 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...