Rustikální zrcadlo usazené v masivu

Tagy:  zrcadlo, zrcadla, skleněná zrcadla, masiv, jilm, zrcadlo v masivu, rám zrcadla, caryn moberly

Sponzorované odkazy:

Rustikální zrcadlo usazené v masivu

Zrcadla jsou jedním prostředkem, ve kterém můžeme dokonale spatřit sami sebe. V interiérech vyplňují prostor především proto, abychom si mohli upravit zevnějšek. Vedle funkce praktické, však splňují i funkci estetickou, kterou je právě design.

Na našem trhu se můžeme setkat s nepřebernou nabídkou nejrůznějších druhů, typů a stylů zrcadel. Také materiálové provedení rámů je nejen různého provedení, ale i různého tvarování.

Zrcadla od designéra Caryna Moberlyho disponují ojedinělým a originálním designem, který vyplývá z vlastnoručního zpracování. Nádherně opracované dřevo, sloužící jako orámování skla, vytváří v interiéru dominantní roli.

Silný tónový kontrast jemného skla a mohutného orámování dodá zrcadlu unikátní drsně rustikální podobu. K výrobě rámu jsou použity velmi kvalitní dřeviny, k nejčastějším patří jilm pocházející ze severní Anglie a Skotska.

Caryn používá mohutné zakřivené kousky dřevin, které tvoří přírodní břehy řeky, ve kterých čistou a tekoucí vodu hraje zrcadlo. Jilmové dřevo je před výrobou uměle vysušeno, díky čemuž získává hodnoty pro použití v interiéru. Dřevo, jako přírodní materiál, však stále pracuje, reaguje na teplo a vlhkost, tudíž není doporučováno používat zrcadla do koupelny nebo přes radiátory.

příroda integrovaná do interiérupříroda integrovaná do interiéru
neuvěřitelná krása jilmového dřevaneuvěřitelná krása jilmového dřeva

zdroj: http://dornob.com/…wall-mirrors

Článek Rustikální zrcadlo usazené v masivu byl publikován 31. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...