Zrcadlo Splat: hravé a zrádné

Tagy:  zrcadlo, zrcadla, splat, interiér, interiérové doplňky, dekorace, doplňky, bytové dekorace, bytové doplňky, sklo, skleněné

Sponzorované odkazy:

Zrcadlo Splat: hravé a zrádné

Zrcadla patří k nepostradatelným interiérovým doplňkům, které nesmějí chybět v žádné moderní domácnosti. Jejich uplatnění je realizováno téměř v každé místnosti, zastoupeny jsou především v koupelnách, předsíních, ložnicích a šatnách.

Design zrcadel v dnešní době nezná hranic, do interiéru se pořizují zpravidla také jako vkusný designový doplněk, který obohatí stěnu a zároveň přispěje praktickému užitku.

Luxusní kolekce vysoce designových a především kreativních zrcadel nese název Splat, autorem je Davin Larkin.

Kolekce zrcadel Splat se vyznačuje především svojí hravostí, kreativitou a také zrádností optického klamu, šokujícím pohledem, ale především vysoce funkčním požitkem. Koncept zrcadel by vyvinut z myšlenky stříkající barvy na podlahu v kombinaci s myšlenkou popraskaného kusu skla. Výsledkem je unikátní podoba zrcadla Splat, do kterého se budete chtít dívat několikrát za den.

V současné době je nabídka zrcadel produkována v barvě červené, oranžové a černé, další barvy lze sjednat individuálně na objednávku. Rozměry zrcadla jsou: 370 mm x 370 mm x 12 mm. Zrcadla jsou vyráběna v designovém studiu Kooyong Design nacházející se v Irsku.

hravé a kreativní pojetíhravé a kreativní pojetí

zdroj: http://www.kooyongdesign.ie

Článek Zrcadlo Splat: hravé a zrádné byl publikován 8. května 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...