Media Decor – aneb, když zrcadlo nestačí

Tagy:  zrcadlo, zrcadla, skleněná zrcadla, televize, koupelna, vybavení koupelny, media decor, Aqua Vanity, Aqua Décor

Sponzorované odkazy:

Media Decor – aneb, když zrcadlo nestačí

Společnost Media Decor, přichází s inovační novinkou, která kombinuje dokonalé snoubení zrcadla a televize. Tak trochu sci-fi koupelnové vybavení přináší radost nejen milovníkům televizních pořadů, ale také těm, kteří vyznávají nadčasový luxus.

Nové modely zrcadel rozšířené o TV jsou určeny především do koupelen, jelikož jsou vybaveny speciální izolací. Sérii zahrnuje dva modely: Aqua Vanity a Aqua Décor, které jsou nabízeny v několika barevných variantách orámování. Aqua Vanity nabízí zrcadlo s integrovaným televizorem do spodní částí skla. Pokud je televizor vypnutý, je viditelný pouze tmavý obdélník. Aqua Décor nabízí tmavší podkladový odraz, když je televize vypnutá, vystoupí do popředí dekorativní sklo zrcadla.

Kvalita se vyznačuje především ultra tenkým, 19 ti palcovým plochým televizorem, doplněným o LED panel. Kvalitě také odpovídá cena, která začíná zhruba na 1000 amerických dolarech a zvyšuje se v závislosti na volbě rámu. Ten je nabízen v několika provedeních, satinová čerň, florentská zlatá barva, stříbro, satinové stříbro, satinový cín nebo dřevo.

Oba dva typy jsou na dálkové ovládání, sada obsahuje montážní příslušenství, díky němuž lze zrcadla velmi snadno namontovat. Ten, kdo miluje luxus a exkluzivní zboží, bude z tohoto výrobku doslova nadšen.

exkluzivní řešení do moderní koupelnyexkluzivní řešení do moderní koupelny

zdroj: http://www.bornrich.org/…s-mirror-tvs

Článek Media Decor – aneb, když zrcadlo nestačí byl publikován 20. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...