Rozptýlení temnoty kamennými lampami

Tagy:  lampa, lampička, osvětlení, světlo, interiérové osvětlení, exteriérové osvětlení, osvětlení zahrady, světlo do zahrady, světlo

Sponzorované odkazy:

Rozptýlení temnoty kamennými lampami

Design osvětlení dnes již nezná hranic. Tvůrci interiérového i exteriérového osvětlení se mezi sebou stále předhánějí, na trhu se objevují inovativní novinky, které někdy zaujmou, jindy ohromí či naopak zůstávají bez povšimnutí.

S ohromujícím zájmem však budeme sledovat úžasnou hru stínů a světel v podání kamenné lampy s výřezem motýla. Styl lampy je inspirován japonskými tradicemi, kulturami a také tradičními materiály.

Lampa je kompletně vyrobena z mořských kamenů, v kombinaci s přírodním dřevem. Může se pochlubit jedinečným designem, stejně jako přirozeným vzhledem a příjemným dotykem v celé struktuře.

Lampy se od sebe navzájem liší, především svojí velikostí a tvarem, což je vázáno s aktuálně dostupnými kameny. Každý si tak může z nabídky vybrat takovou velikost či takový tvar, který mu bude nejlépe vyhovovat.

Otvory do lampy jsou vyvrtány tak, aby jimi dokonale pronikalo světlo, v návaznosti na motýlí řezbě. Nejvýraznějším rysem lampy je především její design a nekonečné množství různých variant. Lampu lze využít pro interiérového i exteriérové osvětlení, záleží na požadavcích a potřebách majitelů.

zdroj: http://www.hometone.com

Článek Rozptýlení temnoty kamennými lampami byl publikován 12. září 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...