Designován lampa z LED kabelu

Tagy:  osvětlení, světlo, interiérové osvětlení, lampa, závěsná lampa, závěsné osvětlení, osvětlení do interiéru, domácí osvětlení, led, led diody,

Sponzorované odkazy:

Designován lampa z LED kabelu

Interiérové osvětlení je velmi diskutabilní téma, a to nejen ze strany návrhářů/designérů, ale také ze strany samotných uživatelů.

Moderní směr se již dlouhodobě ubírá stylem minimalismu v kombinaci exkluzivitu a luxusu. Jednoduchost, obyčejnost jsou pojmy, které ve světě moderního designu nenaleznou uplatnění.

Stylové produkty přitahují pozornost, interiérům dodávají punc exkluzivity a přitahují pozornost každého, kdo vejde.

Cestou stylových produktů se rozhodl jít i designér Stefano Alberti, který uvedl na trh kolekci minimalisticky vypadajících, ovšem exkluzivně ztvárněných interiérových svítidel. Závěsná lampa Iside, ve tvaru koule, působí poutavě, vypadá elegantně, exkluzivně a lze ji použít na mnoho způsobů.

Ve vnitřním, dutém prostoru lampy je smotaný vodič bílé barvy disponující několika LED světly, které vytváří úchvatné osvětlení. Kabel s LED vodiči lze z koule vytáhnout a zvolit takovou délku, kterou potřebujeme. Barva LED diod může být různá, lze přizpůsobit potřebám a přáním zákazníků.

Lampu Iside lze použít na mnoho způsobu, může být klasicky zavěšena ze stropu, umístěna na podlaze, na stole či na poličce/nábytku. Lampa si nalezne využití i mimo soukromá obydlí, velmi vkusně bude zdobit noční podniky, barvy, restaurace či hotely.

design skrytý v jednoduchostidesign skrytý v jednoduchosti
rozmanité využitírozmanité využití

zdroj: http://www.tommasocolia.com

Článek Designován lampa z LED kabelu byl publikován 31. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...