Lampa Illusion – neobvyklá kombinace

Tagy:  lampa, osvětlení, světlo, stojací lampa, lampička, závěsná lampa, závěsné osvětlení, lustr, interiér, interiérové osvětlení, osvětlení prostoru, iluze, Illusion

Sponzorované odkazy:

Lampa Illusion – neobvyklá kombinace

Osvětlení hraje v interiéru jednu z nejdůležitějších rolí, jelikož bez osvětlení si dnes jen málokdo dokáže představit plnohodnotné žití. Interiér je doslova posetý nejrozličnějšími světly, a to v podobě závěsného osvětlení, nástěnného osvětlení nebo osvětlení stojacího. Typově je škála ještě širší, jedná se o lustry, designové lampy, stojací lampy, bodová osvětlení, vestavěná osvětlení, stolní lampy, lampičky nebo dotyková, intimní osvětlení.

Co se designu týče, mnohdy se ani nestačíme divit. Trh zaplavují přenádherné skvosty, které jsou doslova hříčkou kreativních návrhářů. Jedním z takových modelů je i lampa, která nese poměrně výstižné pojmenování: Illusion.

Lampa neobvyklého designu byla navržena švédským studiem Hareide Design ve spolupráci s Northern Lighting. Jedná se o lampu, která dokáže vytvořit optickou iluzi, na první pohled si myslíme, že se jedná o lampu stojací, ale ve skutečnosti je lampa závěsná.

Součástí lampy je i odkládací stolek, který je velmi praktický a pro denní použití, poměrně příhodný. Lampa je v současné době dostupná pouze v bílém provedení, k výrobě lampy je použit hliník.

Lampa Illusion bude zajisté obohacením pro všechny tradiční i moderní interiéry, ba dokonce i pro interiéry nesoucí se v duchu lety minulými.

interiérové osvětlení dokonalého optického klamuinteriérové osvětlení dokonalého optického klamu

zdroj: http://www.hareidedesign.com http://www.northernlighting.no

Článek Lampa Illusion – neobvyklá kombinace byl publikován 26. března 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...