Lávová lampa v novém kabátě

Tagy:  světlo, osvětlení, interiérové osvětlení, lampa, lampy, svítidlo, láva, lávová lampa, intimní, intimní osvětlení, lampička, stolní lampa

Sponzorované odkazy:

Lávová lampa v novém kabátě

Osvětlení domu je nezbytnou součástí interiéru, které vedle stránky praktické mnohdy splňuje i stránku designovou. Vedle centrálního osvětlení místnosti jsou k dispozici i doplňkové světelné zdroje, které navozují pocit útulnosti nebo vytváří designový prvek.

Lávové lampy není třeba příliš představovat, ta první, jménem Astro, se na trhu objevila roku 1963, pod vedením autora a vynálezce lávové lampy, Edwarda Craven-Walkera.

Od té doby uplynulo několik desítek let, průkopnický model se časem ověsil zlatými pozlátky, moderní a technickou vyspělostí. Dlouholeté zkušenosti, dědictví a vynikající kvalita společnosti odděluje lávové lampy Mathmos od ostatních.

Na předním místě je postavena kvalita, modely Mathmos disponují tvarovou přesností lávové formace, nejčistší tekutinou a nejdelší životností. Ke každému výrobku se přistupuje individuálně, každý výrobek se pečlivě kontroluje a přezkouší, teprve poté se zasílá do odbytového oddělení.

Lávové lampy Mathmos jsou k dispozici v šesti barevných kombinací: fialovo-červené, modro-zelené, žluto-červené, fialově-oranžové, světle růžové a jasně tyrkysové. Lávová lampa váží 2,95 kg, konstrukce (základna) je vyrobena z leštěného hliníku, tělo tvoří skleněná láhev.

Lávové lampy jsou ideálním řešením pro navození romantického či intimního osvětlení, jako vkusná dekorace interiéru či velmi atraktivní doplňková položka místnosti.

návrat lávových lampnávrat lávových lamp
originál je jen jedenoriginál je jen jeden
lávové lampy Mathmos – záruka kvalitylávové lampy Mathmos – záruka kvality
šest barevných kombinacíšest barevných kombinací

Zdroj: http://mayflo.com/…r-lights.htm

Článek Lávová lampa v novém kabátě byl publikován 29. září 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...