Designové osvětlení s nádechem laboratoře

Tagy:  světlo, osvětlení, interiérové světlo, světla, interiérová světla, světla do interiéru, osvětlení do interiéru, lustr, závěsná světla, závěsná osvětlení, lampa, stolní lampa, lampička, stolní lampička, nástěnné světlo, nástěnné osvětlení, nástěnná svítidla

Sponzorované odkazy:

Designové osvětlení s nádechem laboratoře

Interiérové osvětlení v posledních letech nezná hranic, tedy co se estetického a stylového ztvárnění týče. Na trhu jsou úžasné designové kousky, které mají za cíl nadchnout, zaujmout, ohromit a přitom působit velmi vkusně a „in“.

Série interiérové osvětlení inspirovaná laboratorním prostředím, lépe řečeno laboratorním sklem. Kolekce atypického osvětlení pochází z dílny Benjamina Huberta, který za dílo získal cenu Blueprint – 100% designový výrobek.

Osvětlení v podobě laboratorních zkumavek je vyrobeno technikou ručního foukání skla, díky čemuž dosahuje vysoké kvality a zároveň jedinečné originality. Mléčné hrdlo baněk je zakončeno korkovým uzávěrem z kůry portugalského dubu.

Kolekce obsahuje osvětlení různých tvarů – baňaté, úzké, kónické, kuželovité nebo válcovité. Vybírat také lze dle způsobu použití, jelikož v nabídce jsou nejen světla závěsná, ale také stojací (stolní lampy) nebo světla nástěnná.

Osvětlení působí velmi trendy zavěšené nad jídelním nebo konferenčním stolem, a to v jednom i několika kusech. Tvary mohou být kombinované nebo zachována tvarová jednotnost.

krása všedních předmětůkrása všedních předmětů
v různých podobáchv různých podobách

zdroj: http://www.benjaminhubert.co.uk

Článek Designové osvětlení s nádechem laboratoře byl publikován 5. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...