Psací stůl: doslova a do písmene

Tagy:  stůl, jídelní stůl, psací stůl, zapisovací stůl, stolek, nábytek, interiérový nábytek, moderní nábytek, dřevěný stůl, design, zápis, křída, psací tabulka

Sponzorované odkazy:

Psací stůl: doslova a do písmene

Stůl je významným interiérovým nábytkem, který se alespoň v jedné podobě objevuje ve všech domácností. Může se jednat o stoly jídelní, konferenční, odkládací nebo psací, nově také o stoly zapisovací.

A co si vlastně můžeme pod pojmeme zapisovací stůl představit? Jedná se o klasický stůl, který na první pohled připomíná stůl jídelní, pročež účely může být i použit. Ovšem jeho deska je vybavena speciální tabulkou, která slouží pro zapisovaní vzkazů nebo poznámek.

Zapisovací stůl je dílem Tianyu Xiao, vystupující pod značkou nápaditého designu a nadčasových prvků. Moderní design stolu a nadstandardní funkce vtěsňují nábytku nejen zábavnou, ale také atraktivní podobu.

Stůl může díky svojí funkci mluvit a myslet, může začít konverzaci a změnit pohled na jednoduchou výmluvnost. Přináší nám možnost zápisu toho, co máme právě na mysli, můžeme napsat vzkazy, důležitá data či použít jako tzv. „blbenku“.

Deska stolu disponuje třemi otočnými panely, v podobě malých psacích tabulek, na které lze psát klasickou křídou.

psaní vzkazů nemohlo být nidky jednoduššípsaní vzkazů nemohlo být nidky jednodušší

zdroj: http://www.tianyuxiao.com

Článek Psací stůl: doslova a do písmene byl publikován 19. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...