Kanapétkó: kreativní pracovní stůl

Tagy:  stůl, Kanapétkó, pracovní stůl, pracovní sytém, nábytek, kancelářský nábytek, kancelářský stůl, stolek, multifunkční stůl, stolek

Sponzorované odkazy:

Kanapétkó:  kreativní pracovní stůl

Prostor určený k práci by měl být velmi příjemný, měli bychom se v něm cítit svobodně a bez známek omezení. Na celkovém pracovním prostředí záleží do značné míry náš pracovní výkon, odrážející se nejen na kvalitě, ale také na kvantitě odvedené práce.

S utvářením pracovního prostředí souvisí především nábytek, který v mysli pracujícího člověka hraje velmi důležitou roli. Neměla by nás svazovat prostorová tíseň, vše potřebné by mělo být téměř na „dosah ruky“ a plně funkční.

Ovšem ne vždy si můžeme dovolit tolik potřebný komfort, jako je prostor. S tím se rozhodl bojovat Krassi Dimitrov, který představil prodloužený pracovní stůl Kanapétkó. Tato nábytková sestava nabízí rozšiřitelnou pracovní plochu dle možností daného prostoru, tudíž i v těch nejmenších místnostech můžeme získat maximum pracovního místa.

Kanapétkó pracovní systém nabízí možnost využít tři stoly v jednom jediném. Navíc disponuje minimalistickým a velmi elegantním pojetím, v lehkém a jednoduchém stylu. Součástí této multifunkční sestavy jsou i stereo reproduktory a přípojka pro iPod.

Stůl má na obou stranách 3 zásuvky, což je výstižné řešení zejména pro více technických zařízeních, jako je tiskárna, skener, telefon, apod. Kanapétkó je ideálním řešením pro soukromé i veřejné pracovní prostory.

zdroj: http://www.coroflot.com/…v2/portfolio

kreativní pracovní stůlkreativní pracovní stůl
v moderním designuv moderním designu

stůl, Kanapétkó, pracovní stůl, pracovní sytém, nábytek, kancelářský nábytek, kancelářský stůl, stolek, multifunkční stůl, stolek

Článek Kanapétkó: kreativní pracovní stůl byl publikován 21. února 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...