Nenáročný stromeček do interiéru

Tagy:  stromeček, stromek, dekorace, doplňky, interiérové dekorace, dekorace do bytu, korálky, korálek, korálkový stromeček, stromeček z korálků, květiny, kytky, nevadnoucí květiny

Sponzorované odkazy:

Nenáročný stromeček do interiéru

Interiérové doplňky hrají v našich obydlích významnou a velmi podstatnou roli. Zpravidla slouží pro zútulnění prostoru, dávají nám radost, dobrý pocit, některé vyvolávají vzpomínky nebo působí nostalgickým dojmem.

Doplňky v interiéru jsou výrazem každé osobnosti. Z toho vyplývá, že co dům, to úplně jiné zařízení, jiný styl a jiné uspořádání.

Velmi oblíbené jsou rostliny, avšak pokud je člověk vášnivým cestovatelem nebo je jen zapomíná zalévat, jsou běžné rostliny doplňkem nevhodným. Tento problém lze vyřešit stromečkem z korálků.

Korálkový stromeček je vhodný do všech místností bytu – od obývacího pokoje až po ložnici či koupelnu. Stromečky lze zakoupit v různých barvách, velikostech ba dokonce vybírat můžeme z několika stromových druhů.

K výrobě se používají také různé materiály. Základ tvoří drátek, lístky stromečků mohou tvořit korálky skleněné, dřevěné i plastové, či minerální kamínky. Celý stromeček může být přichycen ke kameni, může tvořit zápich, být „zasazen“ do květináče nebo volně vložen do vázičky či přidrátován k nábytku.

Korálkové stromečky lze zakoupit v obchůdku, na adrese: www.fler.cz/minulka. Stromečky nemusí těšit jen vás, ale mohou potěšit i vaše blízké, které jím můžete obdarovat.

stromeček nenáročný na pěstební podmínkystromeček nenáročný na pěstební podmínky
designové osvěženídesignové osvěžení

zdroj a foto: www.fler.cz/minulka

Článek Nenáročný stromeček do interiéru byl publikován 27. července 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...