Drátované věšáčky

Tagy:  věšák, věšáček, zavěšení, háček, doplňky, dekorace, drátovaný věšák, drátovaný věšáčky, drát, drátenictví, věšáky pro děti, dětské věšáky, věšáky do kuchyně, kuchyňské věšáky

Sponzorované odkazy:

Drátované věšáčky

Žádný moderní interiér se neobejde bez kvalitního věšáku nebo alespoň drobnějšího věšáčku, který slouží na odkládání svrchních, drobných oděvů.

Originálně provedené věšáčky ruční výroby je možné zakoupit v obchodě na adrese: http://www.fler.cz/dratule Věšáčky jsou vyrobeny z černého žíhaného drátu o různé síle, jejich povrch je ošetřen olejem, který zabraňuje případnému rezavění.

Nabídka zahrnuje věšáčky drátované, inspirované dřívějšími dráteníky, kteří chodili od domu k domu a drátovali rozbité hrnce. Pokud však chtěli uživit rodinu museli si přivydělávat ještě drobnými pracemi, zpravidla tedy užitkovými doplňky pro domácnost. Vyráběl naběračky, pastičky na myši, misky a samozřejmě nechyběli ani různé veliké a tvarované věšáčky. S příchodem smaltovaného nádobí však drátenická řemesla začala pomalu, ale jistě zanikat. Naštěstí se kouzlo drátu opět vrací a tak můžeme obdivovat dokonalou kolekci věšáčků od Drátule.

Drátované věšáčky mají široké využití, a to nejen v interiéru. Jejich uplatnění nalezneme i v exteriéru, jako součást posezení, zahradní kuchyně apod. Drobné věšáčky uplatníme např. v kuchyni, slouží na zavěšení utěrek, chňapej nebo pytlíčků se sušenými bylinkami.

V ložnici jsou ideálním pomocníkem při odkládání šperků – prstýnků, náramků, náhrdelníků … Stejnou úlohu mohou plnit i v dívčím dětském pokojíčku.

Kolekce věšáčků disponuje různou velikostí, různými motivy a pokud vám nabídka nestačí, je možno nechat si zhotovit věšáček přímo na míru.

drátované věšáčky si naleznou uplatnění kdekolidrátované věšáčky si naleznou uplatnění kdekoli

http://www.fler.cz/dratule

Článek Drátované věšáčky byl publikován 17. července 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...