Přehozy na postel v novém kabátu jménem Patchwork

Tagy:  postel, přehozy, přehoz na postel, přehozy na postel, povlečení, textil, textilie, ložnice, ložnicové textilie, látka, Patchwork, šité, ručně šité, originál

Sponzorované odkazy:

Přehozy na postel v novém kabátu jménem Patchwork

Bez ostychu můžeme říci, že postel patří k nejdůležitějšímu interiérovému nábytku, jelikož na ni strávíme v průměru téměř polovinu života …

Postel je také jedním z největších kusů nábytku, které se v našem interiéru nacházejí a tudíž je nepřehlédnutelná. V době spánku oceníme příjemné povlečení, které bude dokonalou souhrou s naší pokožkou, přes den naopak vnímáme její vizuální stránku. To, jak si postel oblékneme bude udávat designový charakter celé místnosti, tudíž stojí za to do ní investovat.

Rychlou, snadnou, pohodlnou a cenově velmi dostupnou možností jsou přehozy, díky nimž bude postel vypadat stále jako ze škatulky.

Originální autorské přehozy s vlastním rukopisem najdete na adrese www.fler.cz/oya. Tyto přehozy se stanou dominantou každé ložnice, nejen pro pěkný vizuální zážitek, ale také pro kvalitní zpracování a příjemné materiály.

Patchworkové přehozy na postel jsou ušity z bavlněných látek a textilních směsí v různých barevných kombinací. Výplň tvoří kvalitní vatelín, zadní strana je zhotovena u bavlny.

Přehozy na postel jsou dostupné v různých velikostech, základem jsou však přehozy na jedno lůžko o rozměrech cca 125 × 205 cm (rozměry se mohou o několik cm lišit). Přehozy jsou zpravidla vyrobeny z jednobarevných druhů látek, disponující několika odstíny základní barvy.

decentní provedení, exkluzivní výrobek, hodiny kvalitní práce …decentní provedení, exkluzivní výrobek, hodiny kvalitní práce …
v červeném …v červeném …
pro milovníky lila odstínůpro milovníky lila odstínů

zdroj a foto: www.fler.cz/oya

Článek Přehozy na postel v novém kabátu jménem Patchwork byl publikován 6. července 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...