Jessica Helgerson: živoucí residence

Tagy:  dům, interiér, vybavení domu, nábytek, barvy, rostliny, interiérový nábytek, barevnost, barevné sladění, barvy v domě, dekorace, doplňky

Sponzorované odkazy:

Jessica Helgerson: živoucí residence

Interiérový design, pod vedením Jessicy Helgerson, se doslova proměňuje v živoucí prostředí, ve kterém i stěny dýchají.

S použitím barevné palety odstínů bílé a zelené dokázala Jessica navrhnout interiér v přírodní oázu plnou harmonické pohody. Interiér překypuje světlostí, prostor je opticky větší a navozuje pocit čistoty, nevinnosti a především vzdušnosti.

V domě se odstranily nežádoucí stěnové příčky, díky čemuž se celý prostor zvětšil a získal si podobu interiérové vzdušnosti. Opomenout nelze samozřejmě ani živoucí dekorace, tentokrát v podobě stromových větví, květinového aranžmá a přírodních prvků. Netypické pojetí integrace přírody v interiéru dotváří celkový charakter prostoru, který se stává jednoznačně unikátním projektem mladé architekty.

Celkovou krásu podtrhnou i zkompenzované starožitnosti, které navozují pocit dekorativního soužití v harmonické sladěnosti. Dům mnoha směsí stylů v tomto případě dokonale sladěných, představuje vítané oživení a celkovou atypičnost prostoru.

Barevná sladěnost je však největším umem, který lze interiéru vtisknout … dům hýří pouze přírodními odstíny, vzájemně velmi dobře kombinovaných a zvolených.

střídmost barev působí exkluzivněstřídmost barev působí exkluzivně
živoucí prvky navodí pocit svobodyživoucí prvky navodí pocit svobody

zdroj: www.freshome.com

Článek Jessica Helgerson: živoucí residence byl publikován 3. července 2011 v 00.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...