Střecha musí ochránit váš dům

Střecha musí ochránit váš dům

Když se hovoří o základech domu, mnozí si vybaví prvotní zednické realizace, rozvody, možná nosné zdi. Ovšem základem pro bezpečný a bytelný dům je ta jeho část, jež se dělá naposledy. Střecha. Právě ona totiž ochrání váš domov před nepříznivými povětrnostními podmínkami a dalšími vlivy.

Správné pokrytí střechy a pokládka střešní krytiny

Je jedno, jestli stavíte nový dům, nebo renovujete starší nemovitost. Střecha vyžaduje vždy vaši pozornost. Mějte na paměti, že její nosné části musí zvládnout tíhu krytin, tak je třeba pravidelně kontrolovat, jestli jsou trámy stále v dobrém stavu. Zapotřebí je ochránit dům před vlivem deště, nikde nesmí zatékat. O vše se postará spolehlivá firma, která představuje odborníka na střechy. Jí je například Techbuild company s.r.o. Společnost nabízí nejen realizace nových střech, poskytuje služby i v podobě rekonstrukcí. Díky kvalitní klempířské práci do vašeho domu nepronikne ani kapka vody. Profesionálové dokonale oplechují střechu, komíny, zajistí perfektní montáž okapů či žlabů. Rovněž se nabízí oplechování teras či klasické služby pokrývačské. I když nepotřebujete nové tašky, protože ty staré jsou stále v dobrém stavu, je dobré je znovu položit. Během let se totiž posunují a už tak dokonale na sobě nesedí. Opomenout nesmíme ani tesařské práce. Bytelné trámy a různé krovy jsou nezbytnou součástí vaší střechy. Nejen tyto služby na www.strechysegment.cz najdete.

foto: strechysegment.czfoto: strechysegment.cz

Spolehlivá stavba střechy

Chystáte se na novou střechu a nevíte, která je nejlepší? V dnešní době jsou velmi osvědčené ploché střechy. Praktické jsou především z toho hlediska, že si na nich můžete udělat terasu. V této fázi se rovněž nabízí i forma tzv. zelené střechy. Na krytinu se skutečně vysadí substrát a vzniká tak nová dimenze vašeho domu. Tento prvek je velmi oblíbený i pro bytové domy, kde se sousedé mohou setkat na příjemném místě na střeše a budou blízko přírodě. Pro letní party je toto ideální prostor k efektivnímu využití střechy.

Článek Střecha musí ochránit váš dům byl publikován 3. srpna 2019 v 14.45 v rubrice Dům. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...