Bauhaus, místo nákupů pro dům i zahradu

Tagy:  Bauhaus, dům, zahrada, kutění, obchodní dům, nákupy, materiál

Sponzorované odkazy:

Bauhaus, místo nákupů pro dům i zahradu

Na jaře se opět ve velkém rozjíždějí práce na zahradách i našich příbytcích. Je to totiž ten správný čas k setí, sázení a připravování zahrady na nadcházející sezónu. Také potřeba po něčem novém dělá své, stejně jako touha uklidit a zbavit se všeho šedivého, zimního.

Bauhaus

Bauhaus je další z německých koncernů věnujících se potřebám pro zahrádkáře, stavebníky či kutily. První obchod byl otevřen v Mannheimu již v roce 1960. Dodnes rozšířil své pole působnosti na řadu zemí, kam se dostal prostřednictvím vlastních obchodních domů i franchisingu. Najdeme ho třeba v Rakousku, Chorvatsku, Finsku či Estonsku, celkově pak v 15 zemích. Počet Bauhaus domů ve světě přesáhl již dvě stovky, jeho expanze však zdaleka není u konce.

Bauhaus se probojoval mezi nejdůležitější hráče na trhu s produkty pro dům a zahradu v celé Evropě, vlastní také několik největších obchodních domů v tomto sektoru.

Sortiment Bauhausu

Sortiment Bauhausu je široký a poměrně dost podobný ostatním řetězcům tohoto druhu. Nalezneme zde železářství, nářadí a stroje, potřeby pro elektroinstalaci, světla, sanitární vybavení a další koupelnové příslušenství, topení a topenářské potřeby, stavební materiál a chemické přípravky, dřevěné produkty, podlahové krytiny, barvy a tapety, zahradnické potřeby, rostliny a také potřeby pro kreativní tvorbu a mnohé další. Celkem se prý jedná o více než 130 tisíc produktů.

Když nevíte, jak na to

Pokud potřebujete provést nějakou úpravu doma nebo na zahradě, můžete se poradit buď přímo na místě nebo prostřednictvím internetových průvodců. Mnoho věcí si tak jistě dokážete udělat sami a nebudete muset platit firmu. Díky tomu můžete investovat více do samotného materiálu a pořídit si kvalitnější vybavení.

Autor: Frank VincentzAutor: Frank Vincentz

Služby pro zákazníky

Bauhaus nabízí celou řadu služeb, které mají zákazníkům usnadnit práci doma. Mimo standardních služeb, jako je rozvoz či míchání barev na míru se nabízí třeba ještě montážní práce, půjčování nářadí nebo finanční služby.

Sledovat akce se vyplatí

Tak jak je dnes zvykem, vyplatí se sledovat akční zboží. Akce sice není vždy zárukou dobré koupě, při troše přípravy se však může velmi vyplatit. Mimo klasických letáků se jako zdroj informací nabízejí i webové stránky, kde nalezneme všechny potřebné informace, navíc pěkně přehledně. Najdeme tak zpravidla měsíční katalog akčního zboží rozřazeného dle druhu.

Článek Bauhaus, místo nákupů pro dům i zahradu byl publikován 6. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...