Polštářky rozzáří interiér

Tagy:  polštář, polštářek, dekorativní polštář, dekorativní polštářek, textil, textilie, textilní polštář, povlak na polštářek, dekorace, doplněk, interiérová dekorace, patchwork, polštářek patchwork, patchworkový polštářek

Sponzorované odkazy:

Polštářky rozzáří interiér

Domov se skládá z drobností. Zvláště ženy si potrpí na vytváření prostředí, ve kterém se rodina bude cítit co nejpříjemněji.

Mezi neodmyslitelné drobnosti patří také různé dekorativní polštářky. Nejsou to jen praktické předměty, na kterých usínáme či se o ně opíráme při sledování televize. Dnes plní velmi důležitou estetickou funkci a dokreslují celkovou atmosféru interiéru.

Trendem dnešní doby jsou kombinace polštářků nejroztodivnějších tvarů: čtvercových, obdélníkových, kulatých, ve tvaru srdce, děti naopak uvítají polštářky ve tvaru zvířátek. Estetickou stránku utvářejí nejen tvary, ale také velikosti, kombinace barev, materiálu a motivu.

Polštářky odpovídající těmto moderním trendům můžete najít v obchůdku www.fler.cz/alma-ata. Polštářky jsou vyráběny z kvalitních látek pocházejících od tuzemských i zahraničních výrobců.

Některé polštářky jsou vyrobeny technikou recyklace, polštářky vznikají ze svetrů, z oděvů lněných i bavlněných. Autorka klade důraz zejména na barevné sladění a vysokou kvalitu zpracování.

Kombinace barev, odlišných materiálových struktur a různé textilní techniky dodávají těmto výrobkům punc jedinečnosti. Využití prvků patchworku, nápaditých aplikací a techniky artprotis dodávají polštářkům autorčin rukopis.

dokonalá barevná kombinacedokonalá barevná kombinace
inspirováno přírodouinspirováno přírodou

zdroj a foto: www.fler.cz/alma-ata

Článek Polštářky rozzáří interiér byl publikován 28. června 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...