Luxusní zahradní nábytek jménem Lagoon

Tagy:  nábytek, zahradní nábytek, lenoška, luxusní nábytek, nábytek do zahrady, terasa, nábytek na terasu, křeslo, odpočinkové křeslo

Sponzorované odkazy:

Luxusní zahradní nábytek jménem Lagoon

Zahradní nábytek patří k nezbytným součástem exteriéru našeho domu, jenž využíváme především v letních měsících.

Požadavky na zahradní nábytek dnes již nejsou pouze kritéria funkční, stále více zákazníků upřednostňuje funkci spojenou v velkolepým designem. Požadavky na výběr zahradního nábytku jsou: komfortnost, maximální funkčnost, flexibilita, stabilita, kvalita a stylové provedení.

Takovými charakteristikami disponuje zahradní nábytek pocházející z dílny německé nábytkářské společnosti Solpuri. Komfortní lenoška, označována jako Lagoon (outdoor daybed), v překladu znamenající venkovní denní postel, nabízí maximální pohodlí.

Lenoška je určena pro odpočinek v leže i v sedě, kdy podporou zad zaručuje opěrka, která se v druhé části pohovky lehce zlomí. Díky prostornosti mohou lenošku Lagoon používat i dva lidé najednou.

Konstrukce pohovky je vyrobena z polyetylénu, velmi kvalitního materiálu, jenž zaručuje pevnost, stabilit a hlavně dlouhou životnost. Matrace je vybavena snímatelným potahem, jenž je vyroben z jemného potahy disponujícího vyšším chlupem, tak trošku připomínající plyš (mikroplyš).

Podstavec pohovky je vyroben z kovu, který slouží zároveň jako držák sluneční clony, jenž chrání uživatele před nežádoucími slunečními paprsky. Díky instalovanému LED osvětlení lze pohovku velmi vkusně používat i po setmění, kdy nabídne příjemnou, romantickou atmosféru.

luxusní odpočinekluxusní odpočinek
designové provedenídesignové provedení
maximální uživatelský komfortmaximální uživatelský komfort

zdroj: http://www.solpuri.de

Článek Luxusní zahradní nábytek jménem Lagoon byl publikován 4. června 2011 v 00.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...