Cache-Cache: světlo vysokého designu

Tagy:  světlo, osvětlení, interiérové osvětlení, zdroj světla, lampa, stojací lampa, lampička, interiérové světlo, tlumené světlo, design, designové, dekorace, doplňky

Sponzorované odkazy:

Cache-Cache: světlo vysokého designu

O tom, že design je pojem, který hýbe oblastí interiérových doplňků a vybavení, není žádných pochyb. Nároky a požadavky uživatelů jdou kupředu, řada lidí si potrpí na trendy doplňky, které ozáří jejich domov a přispějí tak k trendy bydlení.

Jednou z kapitol, které je věnováno nemalé designové vědomí, je interiérové osvětlení, jenž při troše vkusnosti dokáže doslova proměnit interiér v nepoznání. Designové osvětlení řeší i kreativní návrhář Victor Boëda, jenž svůj úspěch sklízí v Paříži. Jeho kolekce moderních interiérových světel pod názvem „Cache-Cache“ je zaslouženě oceňováno i mistry designéry.

Kreativně řešené osvětlení nabízí dvojí uživatelský efekt, který v nemalé míře přispívá k celkovém designu interiéru. Zdroj světla se ukrývá v elegantně řešeném stojanu, schovaném v pružném materiálu, jenž je opatřen zipem.

Osvětlení nabízí tlumený nebo intenzivní zdroj světla, v závislosti na velikosti pojezdu zip otevření. Pokud si přejeme tlumenější osvětlení, osvětlení jednoduše zipem uzavřeme a naopak, pokud potřebujeme osvětlení intenzivní, zip rozepneme.

Velmi vkusné a funkční osvětlení „Cache-Cache“ je ozdobou každého moderního interiéru.

zip je „zaplý“zip je „zaplý“
v případě potřeby světla je nutno lampu „rozepnout“v případě potřeby světla je nutno lampu „rozepnout“
různé kreace dle velikosti rozepnutírůzné kreace dle velikosti rozepnutí

zdroj: http://www.victorboeda.com

Článek Cache-Cache: světlo vysokého designu byl publikován 18. května 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...