Stojan na tužky v přírodním stylu

Tagy:  stůl, psací stůl, pracovní stůl, doplňky, psací potřeba, stojan, stojan na tužky, stojan na vizitky, držák psacích potřeb, doplňky stolu, kancelářské doplňky, administrativní doplňky

Sponzorované odkazy:

Stojan na tužky v přírodním stylu

Psací stůl patří k nezbytnému nábytkovému vybavení každé moderní domácnosti, ať už se jedná o psací stůl v pracovně dospělých nebo psací stůl v dětském pokoji.

Psací stůl je často nositelem různých kancelářských pomůcek, ke kterým standardně patří pořadače, šuplíky, kalendář, dóza s kancelářskými sponkami a také stojan s psacími potřebami.

A právě psací potřeby jsou nejdůležitější součástí psacího stolu, zpravidla jsou volně pohozeny na stole nebo řádně organizované v hrnečku či stojánku na tužky.

Pratonzolo je speciální stojan na psací potřeba a vizitky, navržený zábavnou formou a návratem k přírodě. Stojan je vytvořen z přírodních štětin, které mají imitovat zelenou trávu, podstavec je z kvalitních dřevin.

Autorem stojanu Pratonzolo je Max Battaglia ze společnosti Givingshape, jenž na projektu spolupracoval s firmou BBM. Stojan slouží především pro ukládání psacích potřeb a vizitek nebo upomínkových lístečků.

Někomu může stojan Pratonzolo připomínat obrácený kartáč, ovšem jeho vzhled je natolik originální a důmyslně propracovaný, že bude exkluzivní ozdobou každého psacího nebo pracovního stolu.

příroda uvnitř kancelářepříroda uvnitř kanceláře

zdroj: http://www.givingshape.it

Článek Stojan na tužky v přírodním stylu byl publikován 5. května 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...