Stylový stojan na časopisy: OPLA

Tagy:  stojan, stojan na časopisy, noviny, časopisy, odkládací stolek na časopisy, televizní program, OPLA, stojan na časopisy opla, transparentní, průhledný, čirý

Sponzorované odkazy:

Stylový stojan na časopisy: OPLA

Časopisy, noviny, televizní programy a jiné tiskoviny vyplňují nejrůznější místa interiéru. Jejich nejčastějším místem jsou spodní části konferenčních stolků, ve kterých však nepěkně působí. Jiným řešením mohou být stojany na tiskoviny, které však ne vždy jsou designového ztvárnění, tudíž se raději schovávají za sedací soupravu nebo do rohu.

Řešením může být transparentní stojan na časopisy OPLA, který splňuje všechny trendy požadavky. Designer, Emiliano Brinch, vytvořil stylově elegantní stojan na časopisy, který může právoplatně dominovat moderním interiérům.

Stojan na časopisy OPLA je vyroben z velmi kvalitních a silných akrylátových desek, nabízející vysokou stabilitu. K přednostem stojanu OPLA patří velmi snadná přenosnost, snadná montáž, opakovaná rozložitelnost a tudíž i výborná skladovatelnost.

Stojan na tiskoviny OPLA je k dostání v různých barevných provedeních (v transparentním stylu) a různých tloušťkách. Rozměry stojanu jsou: šířka 33 cm, výška 30 cm a hloubka 32 cm.

Cena za kus, v klasickém transparentním (čirém) provedení se pohybuje okolo 85 amerických dolarů. Za barevné varianty se účtuje doplatek, který se pohybuje v rozmezí cca 8 – 10 amerických dolarů.

elegantní a stylovýelegantní a stylový
v jednoduchosti lze najít krásuv jednoduchosti lze najít krásu

Zdroj:http://www.designtrasparente.com/index.php?…

Článek Stylový stojan na časopisy: OPLA byl publikován 19. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...