Netradiční stojan na lahve

Tagy:  stojan, stojan na lahve, věšák, láhve, lahve, víno, uskladnění vína, wine rack, iron design company

Sponzorované odkazy:

Netradiční stojan na lahve

Láhev vína či jiného alkoholu se bez sebemenších výjimek vyskytuje téměř v každé domácnosti. Jejich úložnými prostory nejčastěji bývají plně uzavřené skříňky, v lepších případech stojan nebo elektrické vinotéky. Jejich neviditelné uložení může mít řadu vysvětlení: nenutí nás k popíjení, jinde není místo nebo prostory na jejich zviditelnění jsou příliš malé.

Díky společnosti Iron Design Company můžeme velmi vkusně, elegantně a moderně naše láhve umístit na viditelné místo. Moderní držák lahví je vyroben z oceli a dokáže pojmout až šest lahví vína nebo jiného alkoholického nápoje.

Vedle stránky praktické, kdy nezatěžuje prostor, disponuje držák na lahve i stránkou designově-inovativní. Svým jednoduchým designem a čistými liniemi se dokáže přizpůsobit téměř každému interiéru. Díky velmi snadné montáži, která spočívá v jednoduchém šroubkovém připevnění, je možno stojan přidělat téměř kdekoliv. Součástí balení jsou i šroubky a materiál ke kompletnímu uchycení stojanu.

Tento ocelový držák na lahve je vhodným a praktickým doplňkem nejen v domácnostech, ale také neveřejných prostorách, jako jsou např. restaurace, bary, kluby nebo diskotéky.

elegantní, vkusné a decentníelegantní, vkusné a decentní
praktický pomocník v boji s centimetrypraktický pomocník v boji s centimetry

Zdroj: http://design-milk.com/…ny-wine-rack

Článek Netradiční stojan na lahve byl publikován 1. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...