Barossa: dokonalý stojan na víno

Tagy:  stojan, stojan na lahve, věšák, láhve, lahve, víno, uskladnění vína, wine rack, barossa

Sponzorované odkazy:

Barossa: dokonalý stojan na víno

Začlenění nábytku do interiéru je velmi náročný úkol, jelikož ne vždy snoubíme nový nábytek s nábytkem stávajícím a stylem interiéru. Pokud tedy pořizujeme středně velký nábytek do již zabydleného prostoru, je úkol snoubení o to horší. V takovém případě je nutné vybírat nábytek elegantní, s jemnými a decentními prvky, které se do prostoru integrují téměř samy.

Nábytek, který dokonale splňuje veškeré zmíněné požadavky, se jmenuje Barossa a charakterizuje stojan na víno. Vinný stojan je navržený Peterem Harrisonem a patří k těm nábytkovým kouskům, které se mohou pyšnit titulem moderní, elegantní, stylový a designový.

Stojan na láhve vína, Barossa, ztvárňuje rovnováhu mezi uměním a funkčním užitím. Je navržen na rovnoměrné umístění 12 kusů lahví vína, a to při poměrně malých´celkových rozměrech. Rovnoměrné uspořádání je docíleno především díky betonovému podkladu, který vyvažuje celkovou konstrukci stojanu.

Horní část stojanu je propojena spoji z leštěné nerezové oceli, která nejen dobře vypadá, ale také vydrží. Celkové rozměry stojanu na víno Baossa jsou 63 × 9 × 9,5 cm, což jsou při pojmu 12 kusů lahví velice zajímavá čísla.

rozmanité barevné odlišenírozmanité barevné odlišení
elegance versus exkluzivitaelegance versus exkluzivita

Zdroj: http://lavassa.com

Článek Barossa: dokonalý stojan na víno byl publikován 3. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...