Hopper: unikátní posezení podle Extremis

Tagy:  nábytek, zahradní nábytek, venkovní nábytek, dřevo, dřevěný nábytek, dřevěný zahradní nábytek, stůl, židle, lavice, posezení, venkovní posezení

Sponzorované odkazy:

Hopper: unikátní posezení podle Extremis

Zahradní nábytek může mít několik podob, může být vyroben z různých materiálů, disponovat rozličnými barvami a splňovat nejrůznější potřeby.

Společnost Extremis představila zahradní nábytkovou sestavu Hopper, která disponuje všemi „nej“. Jak již název sám napovídá, tato nábytková sestava se snaží vdechnout inovativní podobu do tradičního, zahradního nábytku.

Zahradní nábytek Hopper pochází z dílny designéra Dirka Wynantse, jehož k výrobě inspirovali zemědělci, trávící dlouhé dny v polích a tradice společných oslav, které následovaly po sklizni.

Dirk se však také inspiroval moderní dobou, která hlásá minimalistické pojetí a tyto prvky vhodně zakombinoval do nábytkové sestavy Hopper. Ta je konstruovaná v moderním stylu, kombinuje průmyslově pozinkované rámy s práškově ocelovými, jenž nechají dokonale vyniknout exponovaným šroubům a přírodnímu dřevu Iroko.

Zahradní nábytková sestava Hopper je k dispozici v různých provedeních a je skvělou volbou do prostorných zahrad nebo nádvoří. V nabídce jsou i varianty se sluneční clonou nebo židle s opěradly.

Hopper sestava získala cenu Inovace vnitra 2011 RedDot „nejlepší z nejlepších“ – Award.

nadstandardní výbava: se sluneční clonounadstandardní výbava: se sluneční clonou
standardní provedenístandardní provedení
s opěrkou zads opěrkou zad
základní provedení: bez opěrky zad a beze clonyzákladní provedení: bez opěrky zad a beze clony

http://www.extremis.com

Článek Hopper: unikátní posezení podle Extremis byl publikován 29. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...