Hravý design – konferenční stolek KUB

Tagy:  nábytek, interiérový nábytek, stůl, stolek, konferenční, konferenční stůl, konferenční stolek, Rubikova kostka, kostka, hra, zábava, kreativita, dekorace, doplňky

Sponzorované odkazy:

Hravý design – konferenční stolek KUB

Kreativita a hravost jsou pojmy, které se mezi sebou vzájemně snoubí a ve spojení s praktičností či funkčností jsou vysokým přínosem. Pokud jsou tyto pojmy spojovány v souvislosti s interiérovým nábytkem, můžeme mluvit o maximálním přínosu nejen pro interiér, ale i samotného uživatele.

Fabio Teixeira je mladý brazilský návrhář, který se proslavil především díky kreativně-zábavnému drobnějšímu nábytku. Jeho nejnovějším dílem je konferenční stolek KUB, vhodný zejména do menších obývacích místností. Cílem jeho využití je přinést do omezeného prostoru maximální funkčnost.

Konferenční stolek KUB je humorný a přizpůsobitelný nábytek, který svým uživatelům umožňuje pracovat s barevnými mobilnímu kusy nábytku jako se stavebnicí. Každý uživatel si může sestavit stolek dle svého vkusu, v souladu s vlastními představami i potřebami. Inspirací mladému návrháři byla pestrobarevná, proslavená Rubikova kostka.

Stolek disponuje rozměry 526 × 526 × 520 mm, k jeho sestavení není zapotřebí lepidlo ani šrouby, stačí hmoždinky. K použitým materiálům patří překližka, vrchní úprava je opatřena lakem.

Fabio pojal interiérový nábytek jako hru, zábavu, svobodu a volnost, což se v konečném výrobku, konferenčním stolku KUB, očividně odráží.

stolek KUB – obdoba Rubikovy kostkystolek KUB – obdoba Rubikovy kostky
při sestavování se určitě nudit nebudemepři sestavování se určitě nudit nebudeme

zdroj: http://fabioteixeira.carbonmade.com

Článek Hravý design – konferenční stolek KUB byl publikován 25. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...