Palandy v exkluzivním provedení

Tagy:  postel, postele, palanda, palandy, patrová, patro, patrová postel, patrové postele, nábytek, interiérový nábytek, dětské postele, dětská postel, postel pro děti, dětský pokoj, nábytek pro děti, dětský nábytek, mimondo

Sponzorované odkazy:

Palandy v exkluzivním provedení

Palandy jsou zpravidla jediným řešením do dětských pokojíčků, které disponují minimálními rozměry a každého centimetru navíc je třeba řádně si hýčkat. Poschoďové postele dokonale bojují s nedostatkem místa a mnohdy nabízejí dostatečně veliký úložný prostor.

Naštěstí jsou dávno pryč doby, kdy palandy představovaly nevzhledný kus nábytku, který byl doslova trnem v oku pro všechny vyznavače estetiky. S přibývajícím časem se však palandy přeměnily v designový skvost, na trhu s nabídkám můžeme vybírat z řady uměleckých děl.

Zdárným příkladem, jak snoubit praktičnost s designem jsou poschoďové postele od společnosti Mimondo. Pokud se vám vybaví klasická konstrukce dřevěného obdélníku ostrých hran, tak se hodně mýlíte. Konstrukce designové palandy od této společnosti disponují obloukovitými tvary, které spojují stylové schůdky.

Důmyslně vypracovaný tvar postele nabízí maximální vzdušnost, v interiéru je více světla a uživatelé vnímají prostor více otevřeněji. Kvalita postele taktéž nezahálí, planda je velmi bytelná, stabilní a také variabilní. Pokud nepotřebujeme postel patrovou, lze objednat postel vyvýšenou a spodní část využít jako úložiště.

konečně je palanda vnímána jako designový nábytekkonečně je palanda vnímána jako designový nábytek
pro děti i dospělé …pro děti i dospělé …

zdroj: http://www.mimondo.dk

Článek Palandy v exkluzivním provedení byl publikován 20. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...