iCube: inovativní systém modulového nábytku

Tagy:  nábytek, interiérový nábytek, modul, modulární nábytek, flexibilní nábytek, dřevěný nábytek, skříň, skříňka, police, polička, zásuvka, iCube

Sponzorované odkazy:

iCube: inovativní systém modulového nábytku

Modulární nábytek se stává čím dál, tím více populárnější a žádanější, objevuje se v různých interiérech a využívá se k různým účelům.

Klíčovým slovem modulárního nábytku je personalizace: z jednotlivých nábytkových kusů můžeme vytvořit sestavu dle vlastních potřeb. Na základě prostorové flexibility lze jednotlivými moduly zaplnit nejrůznější mezery, kouty a nevyužitý prostor interiéru.

Designový nábytek iCube lze přizpůsobit každému prostředí a každému použití. Je ideální především do menších místností, svoji úlohy dostatečně splní také v koupelnách, předsíních nebo pracovnách.

K velkým přednostem modulárního nábytku iCube patří rychlá montáž, flexibilita a universálnost. Kolekce sestává z různých barevných odstínů, z různě tvarovaných dílců, díky kterým lze vytvořit sestavu doslova „ušitou na míru“. Systém se skládá ze základní jednotky – modulární plastové krychle, ke které se připojují další dílce – moduly. Základní sestavu lze doplnit (i později) regály, policemi nebo šuplíky – zásuvkami.

Finální nábytková sestava je velmi lehká, tudíž snadno přenositelná, což umožňuje ji dle potřeby přemisťovat z místa na místo. Ideální nábytková sestava do všech interiérů, neboť model iCube nalezne uplatnění kdekoli.

modulový nábytek je velmi kreativní a flexibilnímodulový nábytek je velmi kreativní a flexibilní

zdroj: http://www.ordinett.it

Článek iCube: inovativní systém modulového nábytku byl publikován 6. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...