Ligne Roset uvedla novou kolekci

Tagy:  nábytek, interiérový nábytek, nábytková kolekce, stůl, stolek, křeslo, pohovka, skříň, design, designový nábytek

Sponzorované odkazy:

Ligne Roset uvedla novou kolekci

Není pochyb o tom, že nábytek přináší do interiéru nejen stránku praktickou (funkční a plně uživatelskou), ale také stránku designovou, estetickou. Designéři mají tedy plné ruce práce s vytvářením nových kolekcí, které by nejen zaujaly, ale také dlouhodobě uspokojily.

S novou kolekcí vstupuje na trh francouzská nábytkářská společnost Ligne Roset, která na trhu působí úctyhodných 150 let. Nová kolekce zahrnuje soubor rozmanitých nábytkových prvků, v nabídce nechybějí stoly, stolky, skříně, křesla či pohovky. Na tvorbě se podílí velmi významní designéři, z nichž můžeme jmenovat např. Inga Sempé, bratři Bouroulleccovi nebo Philippe Nigro.

K horkým novinkám patří pohovka Ruché, která je tvořena masivní dřevěnou kostrou potaženou matrací disponující výrazným motivem. Minimalistický pojem velmi vkusně zastupuje křeslo s podnožkou Simple Bridge. Optickým klamem působí pohovka Entailles, disponující několika variabilními napojeními, které vytvářejí vzhled jakoby nastříhané pohovky.

Nábytková kolekce společnosti Ligne Roset pro rok 2011 je opravdu důmyslně vypracovaným projektem, na kterém se ve velké míře podíleli významní designéři. Sbírka obsahuje nejen modely extravagantní, nadčasové a kreativně odlišné, ale také kousky splňující klasický nábytkový model v elegantním a vkusně propojeném stylu.

nová kolekce je souhrou barev a tvarůnová kolekce je souhrou barev a tvarů
trendem jsou barvy výraznétrendem jsou barvy výrazné

zdroj: http://www.ligne-roset.com

Článek Ligne Roset uvedla novou kolekci byl publikován 2. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...