Elegantní a praktický předsíňový nábytek dle Sudbrock

Tagy:  nábytek, věšák, předsíň, předsíňový nábytek, nábytek do předsíně, věšákový systém, věšáky, poličky, botník, boty, skříňka na boty, chodba

Sponzorované odkazy:

Elegantní a praktický předsíňový nábytek dle Sudbrock

Předsíně jsou zpravidla nejvíce zanedbávanou místností, co se designu týče. Zpravidla jsou vybaveny věšákem, botníkem a zrcadlem. Častým důvodem jejich „zanedbanosti“ je také prostor, který je nejen stísněný, ale i temný.

Stylový moderní nábytek pro všechny typy předsíní přichází ze společnosti Sudbrock, která se zaměřuje nejen na design, ale také na řešení prostorového problému. Kolekce předsíňového nábytku ELLI se skládá z důmyslného úložiště nápadů, které kze aplikovat na širokou škálu moderních interiérů.

Minimalistické pojetí nábytkové kolekce dokáže flexibilně reagovat na prostor daného místa. Série nábytku ELLI je natolik univerzální, že lze libovolně kombinovat různé dílce, dle vkusu, potřeby nebo prostoru.

Standardní sestava předsíňového nábytku ELII se skládá z elegantního zrcadla, vkusných dřevěných zásuvkových skříněk, originálních regálových systémů a věšáků. Spodní skříňky mohou sloužit jako botník, popř. využít i pro jiné předměty.

Svěže veselý tvar nábytkové kolekce ELLI zaujme především díky zakřiveným tvarům a rovným liniím, které se spojují v jeden harmonický element. Cílem bylo vytvořit předsíňový nábytek v podobě modulárních skříní, aby se prostor dokázal uceleně integrovat do daného místa.

organizovaná předsíňorganizovaná předsíň
minimalismus správného slova pojetíminimalismus správného slova pojetí

zdroj: http://www.sudbrock.de

Článek Elegantní a praktický předsíňový nábytek dle Sudbrock byl publikován 23. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...