Typy a inspirace pro nezapomenutelné slavnostní okamžiky

Tagy:  výzdoba, dekorace, oslova, slavnosti, stůl, tabule, sváteční tabule, jídelní stůl, pokrmy, menu, servírování, květiny, květina, řezané květiny

Sponzorované odkazy:

Typy a inspirace pro nezapomenutelné slavnostní okamžiky

Pokud chystáte přípravu slavnostní výzdoby, přinášíme vám typy a inspirace, jak přeměnit interiér ve slavnostní prostor. Výzdoba interiéru však vyžaduje posouzení vícero aspektů, k exkluzivitě nestačí jen vkusné doplňky.

Nejprve musíme zohlednit prostor a styl interiéru, jimž celou výzdobu podřídíme. Pokud interiér disponuje dostatečným místem, můžeme udělat výzdobu bohatší, v menších prostorech je nutné dodržovat střídmost.

Velikosti akce, která je spojena s počtem pozvaných hostů, musíme podřídit počet míst, židlí. Pokud bude oslava probíhat u stolu, je zapotřebí připravit jídelní židle (sedáky a taburety nejsou v tuto chvíli žádoucí).

Důležité je aranžmá, a to nejen stolu, ale i přilehlých částí. Nejluxusněji působí živé květiny, použít můžeme řezané květina ve váze nebo květinovou aranžmá. Slavnostní tabuli můžeme doplnit svíčkami, které přispívají k romantické a kouzelné atmosféře.

O významnosti slavnostních okamžiků rozhoduje především jídlo, které by mělo být přizpůsobeno dané akci. Dle složení hostů a stylu hostiny uzpůsobíme formu servírování pokrmů. Oblíbená je forma švédských stolů, kdy si každý host vybere to, na co má chuť. Pokud se rozhodnete pro servírování pomocí menu, je nutné podávání časově naplánovat.

Dáreček potěší. Nezapomeňte, že malý dáreček nejen potěší, ale stane se také určitou vzpomínkou na tento den.

důležitou součástí jsou řezané květinydůležitou součástí jsou řezané květiny

http://www.decordir.com/…home-festive

Článek Typy a inspirace pro nezapomenutelné slavnostní okamžiky byl publikován 22. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...