Designový koupelnový nábytek Novello

Tagy:  koupelna, koupelny, koupelnový nábytek, koupelnová skříňka, skříňka do koupelny, umyvadlo, umyvadlová skříňka, moderní nábytek

Sponzorované odkazy:

Designový koupelnový nábytek Novello

Koupelna se stává synonymem relaxace, odpočinku, uvolnění a samozřejmě očisty těla i duše. O celkové atmosféře rozhoduje především vybavení koupelny, pohodlná vana nebo prostorný sprchový kout jsou nejdůležitější částí, ovšem detaily umocňují koncept.

O finální podobě i atmosféře koupelnového prostoru rozhoduje ve velké míře i nábytek, jeho uspořádání a styl. Velké koupelny mohou disponovat rozmanitými, velkoprostorovými skříňkami, v malých koupelných musíme místem šetřit.

Moderní koupelnový nábytek Happy Collection od společnosti Novello, je určen především do malých a těsných koupelen. Nábytek je inspirován skutečností malého prostoru, kterým většinou koupelny disponují. Koupelnová kolekce Happy řeší prostor a design, do koupelny přináší jednoduchost, modernost, styl a funkčnost.

Ačkoliv se na první pohled může zdát, že skříňky nepřinášejí příliš mnoho místa, opak je pravdou. Koupelnové skříňky Happy disponují velkým úložným prostorem, ve které lze skladovat nejen koupelnové doplňky, ale také koupelnový textil.

Stylový koupelnový nábytek Happy Collection kombinuje sanitární keramiku s funkčním nábytkem v designovém provedení. K přednostem patří asymetrie, kvalitní použité materiály (nerezová ocel, DuPont corian, křišťál) a kreativita.

Happy Collection, to je designový koupelnový nábytek, kteří stylově řeší problém malých koupelen.

italská společnost Novello, má pochopení nejen pro desing, ale také pro funkčnostitalská společnost Novello, má pochopení nejen pro desing, ale také pro funkčnost
dokonalá souhra doplňkůdokonalá souhra doplňků

zdroj: http://www.novello.it

Článek Designový koupelnový nábytek Novello byl publikován 14. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...