Quby: policový systém od B Line

Tagy:  nábytek, interiér, interiérový nábytek, modulární, modul, modulární nábytek, modulární systém, nábytkový systém, quby, nábytková stavebnice, knihovna, polička, stojan

Sponzorované odkazy:

Quby: policový systém od B Line

Minimalisticky řešený nábytek je vítán téměř v každém interiéru a pokud se design spojí s funkčností, je jeho umístění o to větší. Minimalismus v podobě nábytku v kombinaci s designem je zpravidla řešen formou nábytku modulárního.

Modulární nábytek je takový, který lze volně a libovolně sestavit, můžeme s ním manipulovat obdobně jako se stavebnicí. Jednotlivé kousky modulárního nábytku můžeme sestavovat dle libosti nebo dle potřeby či prostorové kapacity.

Jedním z velmi vydařených kousků modulárního nábytku je i kolekce Quby, která se vyznačuje čtvercovým tvarem. Barevně řešené kostky přináší dokonalý designový a zároveň dekorativní pohled na nábytek.

Modulární systém Quby je ideálním řešením pro ukládání knih, CD nebo DVD nosičů, zároveň může sloužit jako prostor pro dekorace a bytové doplňky. Quby je nabízen v různých barevných provedení, jež lze navzájem kombinovat a vytvořit si tak zajímavý prvek v našem interiéru.

Jednotlivé kusy nábytku Quby lze stavět na podlahu nebo dle libosti zavěsit na stěnu, nábytek bude skvěle vypadat nejen v obývacím pokoji, ale i v pokoji dětském. Pokud hledáte ideální dekorativní policový ssytém, Quby je tím pravým.

modulární nábytek je hravý, kreativní a trendymodulární nábytek je hravý, kreativní a trendy
Quby aneb stavebnice pro dospěléQuby aneb stavebnice pro dospělé

zdroj: http://www.b-line.it

Článek Quby: policový systém od B Line byl publikován 13. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...